-


Nieuwe wagen
km
zitplaatsen
CC
PK: 0
g/km

Opties

  •  OPTIES BEKIJKEN
  •  OPMERKINGEN BEKIJKEN

Prijs: 0 EUR BTW Incl.

BTW niet aftrekbaar

0,00 euro/maand*
15% voorschot. JKP=4.49%. 36 maanden. Totaal te financieren bedrag = 0 euro.
Let op, geld lenen kost ook geld. *Financieringstarieven zijn indicatief, huidige rentevoeten kunnen anders zijn. Indien het te financieren bedrag < euro 10.000 is, zijn er wettelijke restricties van toepassing op de maximumtermijn van de lening: van euro 7 501 tot euro 10 000: maximum termijn=48 maanden ; van euro 5.601 tot euro 7.500: maximum termijn=42 maanden ; van euro 3.701 tot 5.600: maximum termijn=36 maanden

In de prijs van een nieuwe wagen kunnen premies of kortingen verwerkt zitten zoals een recyclagepremie, al dan niet onder voorwaarden.

Voertuig krijgt voor aflevering nog een volledige onderhoudsbeurt en wordt keuringsvrij verkocht met keuringsverslag op 80 controlepunten & carpass (gewaarborgde kilometerstand), Tevens geniet u bij de aankoop van dit voertuig 12 maanden garantie op onderdelen en werkuren. Er is ook de mogelijkheid voor vervangwagen of vervangbestelwagen. Wij bieden u ook service na verkoop en hebben een eigen Carrosserie afdeling !!!

De informatie op deze website, inclusief, promoties, financieringen, prijzen en aanbod zijn onder voorbehoud van juistheid en beschikbaarheid. We doen er alles aan om de informatie zo correct mogelijk weer te geven, maar we kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien bepaalde info zou afwijken van de werkelijkheid.