ONZE MERKEN: MITSUBISHI

Houman is erkend verdeler van Mitsubishi. Je kan bij ons terecht voor nieuwe wagens en stockwagens Mitsubishi. Bekijk hieronder de modellen.

Bekijk onze nieuwe Mitsubishi's in stock hier.

Mitsubishi SpaceStar bij Houman Mechelen-Hombeek

Space Star

Van zijn aantrekkelijke voorzijde over de expressieve flanken tot aan zijn geprofileerde achterkant: de dynamisch getekende Space Star combineert verfijning met een atletisch voorkomen voor nog meer zelfverzekerd rijplezier.

Mitsubishi ASX bij Houman Mechelen-Hombeek

ASX

De dynamisch hertekende ASX straalt een onvergelijkbare kracht en verfijning uit. Het nieuwe, opvallende 'Dynamic Shield'-gezicht suggereert een dynamisch prestatievermogen.

Mitsubishi eclipse bij Houman Mechelen-Hombeek

Eclipse Cross

Eén blik op het stijlvolle design volstaat om met vertrouwen achter het stuur plaats te nemen. Door de atletische uitstraling van de gesculpteerde wigvorm en de strakke, dynamische lijnen laat de ECLIPSE CROSS een sterke, karaktervolle indruk na.

Mitsubishi outlander bij Houman Mechelen-Hombeek

Outlander

Domineer het stadsverkeer met de nieuwe verfijnde Outlander. Zijn wendbare en pittige rijgedrag bieden je totale controle, terwijl het stille rijcomfort het plezier van het rijden in de stad extra in de verf zet. Wat je bestemming ook is, de nieuwe Outlander maakt er een heerlijke reis van.

Mitsubishi outlander PHV bij Houman Mechelen-Hombeek

Outlander PHEV

Hij combineert de kracht van een benzinemotor met de zuinigheid van 2 elektromotoren. Deze kunnen aan het stopcontact opgeladen worden, of onderweg door de verbrandingsmotor. Het resultaat? Een extreem lage CO2-uitstoot van 41g/km en verbruik van 1,7l/100 km en autonomie van meer dan 800 km. Dat wordt beloond met 100% fiscale aftrekbaarheid en een uiterst lage VAA. Allemaal voordelen waarvan u nu geniet, in 2018 en tot ver na 2020.

Mitsubishi l200 bij Houman Mechelen-Hombeek

L200

De nieuwe L200. Dit is niet zomaar een pick-up: STERKE, ROBUUSTE CARROSSERIE; GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSFUNCTIES; RUIME, COMFORTABELE CABINE; UITZONDERLIJKE OFFROADPRESTATIES

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud