ONZE CARROSSERIE

Carrosserie Houman is een modern en dynamisch carrosseriebedrijf met jarenlange ervaring.


Ons team bestaat uit stuk voor stuk echte vakmannen met passie voor hun vak. Door constante bijscholingen zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om uw wagen te herstellen.

Met onze uitgebreide kennis werken wij uw wagen af van A tot Z in een mum van tijd.

Wij garanderen een absolute kwaliteitsgarantie, jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant.
Als lid van de groepering GO SMART AUTOMOTIVE beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Door deze certificatie zijn wij erkend hersteller voor alle voorname verzekeringsmaatschappijen.
Wij staan in nauw contact met de expertisebureaus waardoor een vlotte afhandeling van uw dossier gegarandeerd is.

Steeds kijken wij wat voor de klant de beste en goedkoopste manier van herstellen is.

Indien gewenst kunnen wij uw wagen herstellen met occasieonderdelen. Soms is een deuk beperkt en kan het hersteld worden zonder te herspuiten. Op die manier blijft de originele fabriekslak ongeschonden en kunnen wij hagelschade of kleine deuken vlekkeloos herstellen voor een voordelige prijs. Bij ons kan u terecht voor het herstellen van uw personenwagen, motorfiets en bedrijfsvoertuigen. Begin 2016 werd geïnvesteerd in een extra grote spuitcabine waardoor zelfs herstellingen van grote bedrijfsvoertuigen probleemloos uitgevoerd kunnen worden. Onze carrosserie beschikt over een eigen kleurlabo van verfleverancier R-M (BASF) waar elke kleur kan aangemaakt worden.
Vanzelfsprekend voldoet Carrosserie Houman aan de strengste milieueisen en streven wij dagelijks naar een optimale service en kwaliteit.

Kortom, voor een perfecte herstelling van uw voertuig groot of klein moet je bij carrosserie Houman zijn.

Het vakkundig uitdeuken van uw auto

Natuurlijk wilt u dat het uitdeuken van uw auto zo gebeurt dat niemand meer iets van de deuk kan zien. En u wilt er niet teveel voor betalen. Garage Houman is een van de weinige die beide mogelijk maakt. Door ervaring weet ons personeel altijd de beste manier te vinden die past bij uw specifieke deuk. Wij werken voor een zeer scherpe prijs. In vergelijking met onze concurrenten bent u bij ons het beste uit. Wij kunnen naast het uitdeuken ook de lak overspuiten zodat uw auto weer als nieuw oogt.

Prachtig spuitwerk uitgevoerd door Garage Houman

Er zijn verschillende redenen waarom u spuitwerk aan uw auto zou laten uitvoeren. Het kan zijn dat u een ongeluk heeft gehad of ergens tegen aan bent gereden waardoor de laklaag is beschadigd. Bij een deuk is het vaak ook nodig om de lak over te spuiten zodat roest geen kans krijgt. Of wat dacht u van een verlevendiging van uw huidige auto door de kleur op te frissen of zelfs te vervangen door een geheel andere? Het is bij Garage Houman allemaal mogelijk tegen een redelijke prijs. Onze medewerkers zijn echte specialisten die zeer nauwkeurig de werkzaamheden uitvoeren.

Hagelschade herstellen

Garage Carrosserie Houman is gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een compleet dienstenaanbod. Of u ons nu wilt inschakelen voor regulier onderhoud of een seizoen controle aan uw auto, wij helpen u graag.

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek