CARROSSERIE

Laat je koetswerk opnieuw schitteren


In het begin blinkt elke wagen als nieuw. Na verloop van tijd kan de glans echter verminderen of heb je onderweg wat schade opgelopen. Of misschien was je betrokken in een ongeval. Jammer, maar gelukkig is er de eigen koetswerkafdeling van Garage Houman. Hier kun je terecht om jouw personenwagen, motorfiets of bedrijfsvoertuig weer te laten schitteren.


Erkend hersteller
Garage Houman is erkend hersteller voor alle voorname verzekeringsmaatschappijen. Wij staan in nauw contact met de expertisebureaus waardoor een vlotte afhandeling van jouw dossier gegarandeerd is. Die erkenning hebben we verdiend door onze jarenlange ervaring en voortdurende kwaliteitscontroles. Als lid van Go Smart Automotive Repair (een netwerk van topherstellers) beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die jaarlijks gecontroleerd worden door Vinçotte. Wat dit certificaat betekent voor jou als klant? Dat je zeker mag zijn van de betrouwbaarheid en de kwaliteit.

De beste prijs

De ervaren medewerkers van Garage Houman zoeken altijd de beste en meest efficiënte manier om het koetswerk te herstellen. Garage Houman heeft veel ervaring met smart repair: herstellen van kleine schade zonder te herspuiten. Als je dat wenst, kunnen wij jouw wagen herstellen met occasieonderdelen. Soms is een deuk beperkt en kan die hersteld worden zonder te herspuiten. Zo blijft de originele fabriekslak ongeschonden en kunnen wij hagelschade of kleine deuken vlekkeloos herstellen voor een voordelige prijs.

Prachtig spuitwerk

Garage Houman investeerde begin 2016 in een extra grote spuitcabine, waardoor zelfs herstellingen van grote bedrijfsvoertuigen perfect mogelijk zijn. Onze carrosserie beschikt over een eigen kleurlaboratorium van verfleverancier R-M (BASF) waar elke kleur kan aangemaakt worden. Vanzelfsprekend voldoet Garage Houman aan de strengste milieueisen. Kortom, alles is aanwezig om prachtig spuitwerk te leveren.

Misschien heb je een ongeluk gehad of ben je ergens tegengereden waardoor de laklaag beschadigd werd. Bij een deuk is het vaak ook nodig om de lak te overspuiten zodat roest geen kans krijgt. Of misschien wil je de kleur van jouw huidige auto opfrissen of zelfs te vervangen door een geheel nieuwe tint? Bij Garage Houman is het allemaal mogelijk tegen een redelijke prijs. Onze medewerkers zijn echte specialisten die zeer nauwkeurig werken.

Hagelschade herstellen

Garage Carrosserie Houman is gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een compleet dienstenaanbod. Of u ons nu wilt inschakelen voor regulier onderhoud of een seizoen controle aan uw auto, wij helpen u graag.

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek

Carrosserie Houman Mechelen-Hombeek